Atklājiet jaunus veidus, kā pagatavot savu kafiju

Sāciet malt kafijas pupiņas dzirnaviņās. Ir tikai dažas lietas, kas smaržo labāk par svaigi maltu un tikko pagatavotu kafiju. Kafija ir ļoti jutīga pret skābekli, līdz ar to samaļot pupiņas pašiem, jūs atradīsiet to svaigumu, ko visi meklē un kas padara kafiju tik gardu.

Nākamajā iepirkšanās reizē uzdrīksties atklāt citu kafijas garšu. Ja Jūs ikdienā pērkat vidēja grauzdējuma kafiju, šoreiz izmēģini tumša grauzdējuma kafiju. Tas ir tik vienkārši!

Ja vēlaties būt īpaši moderns, pagatavojiet kafiju ar tā dēvēto uzliešanas metodi, piemēram, Chemex kannā. Lēnais gatavošanas process izceļ un atbrīvo kafijas aromāta un garšas smalkākās nianses, un sniedz patiešām tīru kafijas garšu. Chemex kanna iekaro daudzu sirdis ar savu dizainu un ir kļuvusi par vienu no mūsdienu TOP 100 labākajiem dizaina produktiem.

Kafijas pagatavošana Chemex kannā

Nosveriet 70 g rupja maluma kafijas uz vienu litru ūdens. Uzsildiet ūdeni līdz 96-98°C, viegli samitriniet kafiju un nogaidiet 30 sekundes. Tad lēnām lejiet atlikušo ūdeni pār kafiju. Tam būtu jāaizņem aptuveni 3,5 minūtes.

Pasniedziet un izbaudiet!

Interese par patiešām labu kafiju saved kopā cilvēkus no visas pasaules, un tur, kur ir aizraujoša kafijas kultūra, mēs rodam savu iedvesmu.