Caffe Mocha / Mokačīno

Caffe Mocha jeb mokačīno ir tradicionāls kafijas dzēriens, kas savu nosaukumu ieguvis no Sarkanās jūras piekrastē esošās ostas pilsētas Mohas (Jemenā). Šis gardais dzēriens, kurā kafiju papildina bagātīgā šokolādes garša un putukrējuma vieglais saldums, būs svētki īstam saldummīlim.

Caffe Mocha / Mokačīno

Nepieciešams:

  • Dubultais espresso
  • 30g tumšā šokolāde
  • Šokolādes sīrups vai šokolādes mērce
  • 200ml putots piens

Pasniegšanai:

  • 2 ē/k putukrējuma

Pagatavošana:

  • Griežot glāzi, lej šokolādes sīrupu vai šokolādes mērci uz glāzes malām.
  • Salauž šokolādi mazākos gabaliņos un liek glāzē.
  • Pagatavo dubulto espresso un, kamēr tas ir karsts, pārlej pāri šokolādes gabaliņiem. Viegli samaisa, līdz šokolāde ir izkususi.
  • Uzputo pienu un piepilda atlikušo glāzi.
  • Pasniedz ar putukrējumu un rīvētām šokolādes skaidiņām.
  • Pasniedz uzreiz. Lai gardi!

Cold Brew

Auksti brūvēta kafija ar patīkami maigu garšu

Recepte

Affogato

Auksts saldējums apvienojumā ar karstu espresso

Recepte

Caffe Mocha / Mokačīno

Kafijas dzēriens īstam saldummīlim

Recepte

Ābolu Cold Brew

Kafijas uzmundrinājums un ābola svaigums

Recepte

Kick Start

Uzmundrinājums un atvēsinājums vienuviet

Recepte