Kafijas skola

Kafijas pupiņu šķirņu maisījums, grauzdējuma pakāpe, malums, dozēšana, kafijas aparāts, tā regulējums, apkope, ūdens un vēl un vēl un vēl – visas šīs zināšanas nepieciešamas tikai vienas espresso kafijas tasītes pagatavošanai!

Patiešām labas kafijas pagatavošanas process sastāv no neskaitāmām sīkām, vienai otru papildinošām detaļām, kura apguvei nepieciešama īpaša apmācība.

Balstoties uz Löfbergs Lila pieredzi, ir izstrādāti dažādi kursu līmeņi, apmācot interesentus no espresso amatiera līmeņa līdz augstas klases Barista meistaram.

Kursu piedāvājums sākas ar pamatinformāciju par kafijas pupiņas ceļu līdz tasītei un turpinās ar 4 līmeņu Barista apmācību, noslēguma kursā pat gatavojot dalībniekus espresso konkursiem. Bet „Artisan” – SSCA (Swedish Speciality Coffee Association) sertificēta un akreditēta 2-gadīga visaugstākās pakāpes apmācību programma, kuras mērķauditorija ir kafijas profesionāļi – ļauj iegūt Master Barista titulu.

Kafijas skolas kursi notiek gan teorētiskā, gan praktiskā līmenī, mācību procesam piesaistot īstus Barista amata meistarus.