Kafijas skola

Neatkarīgi no tā, vai jūs paši vēlaties uzzināt par kafiju kā izejvielu vai jums ir nepieciešama pilna cikla barista apmācības jūsu darbiniekiem, jūs esat laipni gaidīti pie mums.

Kafijas pupiņu šķirņu maisījums, grauzdējuma pakāpe, malums, dozēšana, kafijas aparāts, tā regulējums, apkope, ūdens un vēl, un vēl, un vēl – visas šīs zināšanas nepieciešamas tikai vienas espresso kafijas tasītes pagatavošanai! Patiešām labas kafijas pagatavošanas process sastāv no neskaitāmām sīkām, vienai otru papildinošām detaļām, kuru apguvei nepieciešama īpaša apmācība.

Balstoties uz Löfbergs pieredzi, ir izstrādāti dažādi kursu līmeņi, apmācot interesentus no espresso amatiera līmeņa līdz augstas klases barista meistaram.

Kursu piedāvājums sākas ar pamatinformāciju par kafijas pupiņas ceļu līdz tasītei un turpinās ar 4 līmeņu barista apmācību, noslēguma kursā pat gatavojot dalībniekus espresso konkursiem. Bet Artisan – SSCA (Swedish Speciality Coffee Association) sertificēta un akreditēta divgadīga visaugstākās pakāpes apmācību programma, kuras mērķauditorija ir kafijas profesionāļi – ļauj iegūt Master barista titulu.

Kafijas skolas kursi notiek gan teorētiskā, gan praktiskā līmenī, mācību procesam piesaistot īstus Barista amata meistarus.

Sazinieties ar mums, un mēs pastāstīsim vairāk!