pagatvosanas_veidi

Kā pagatavot kafiju

Kafijas pagatavošana ir ikdienas rituāls daudziem no mums. Lai kafija garšotu pēc iespējas labāk, ir svarīgi, lai Jūs izvēlētos pareizo kafijas malumu savai kafijas pagatavošanas metodei.

filter  Filtra kafija ir smalkāka un daudzās valstīs tiek saukt par filtra malto kafiju. Löfbergs filtra kafija ir piemērota kafijas aparātiem. Mēs piedāvājam dažādas garšīgas filtra kafijas, no kurām izvēlēties, sākot no gaiša grauzdējuma Mellanrost, līdz Jubileum, kas ir vidēja grauzdējuma kafija un Crescendo – ļoti tumša grauzdējuma kafija.

cafija  Kafija, kas paredzēta Franču presei, ir īpaša maluma kafija, kas ir paredzēta tieši perkolatoriem un kafijas presēm. Šī tipa kafija ir rupjāka maluma, nekā filtra kafija, taču smalkāka par vārāmo kafiju. Meklējiet mūsu Prezzo, ja vēlaties šī maluma kafiju.

cafija2  Vārāmā kafija ir rupja maluma kafija, kas piemērota kafijas kannām. Ja Jūs meklējat tieši vārāmo kafiju, izvēlieties mūsu Mellanrost vai Genuin kok.

capsulas  Kapsulas ļauj Jums pagatavot espresso, lungo vai vārīto kafiju un pat tēju vai karsto šokolādi savā kafijas aparātā.