Pagatavošanas metodes

Kafijas pagatavošana ir ikdienas rituāls daudziem no mums. Lai kafija garšotu pēc iespējas labāk, ir svarīgi, lai jūs izvēlētos pareizo kafijas malumu izvēlētajai kafijas pagatavošanas metodei.
Kafijas pagatavošana tieši krūzītē jeb In Cup ir populārākā kafijas pagatavošanas metode Baltijā. Mūsu Medium Roast In Cup ir īpaši smalka maluma kafija, kas ļaus izgaršot dažādās kafijas nianses, pagatavojot to tieši krūzītē.
Filtra kafija ir smalkāka maluma un daudzās valstīs tiek dēvēta par filtra malto kafiju. Mūsu piedāvājumā ir dažādas filtra kafijas, sākot no vidēja grauzdējuma Medium Roast līdz tumša grauzdējuma Kharisma.
Spiedkannām un perkulatoriem īpaši piemērota ir rupjāka maluma kafija. Meklējiet mūsu Prezzo.
Gatavojot kafiju Chemex kannā, lēnais gatavošanas process izceļ un atbrīvo kafijas aromāta un garšas smalkākās nianses. Biezais filtrs izfiltrē lielu daļu no kafijas sastāvā esošo eļļu un sīko daļiņu un sniedz patiešām tīru kafijas garšu. Izmantojiet rupja maluma kafiju.
Kafijas kapsulas ļauj jums pagatavot espresso, lungo vai filtra kafiju.

Padomi kafijas pagatavošanai!

  • Pareiza ūdens temperatūra: 92 – 96 grādi ļauj atbrīvoties dažādajiem kafijas aromātiem. Izmantojiet tējkannu ar regulējamu temperatūru, lai būtu droši, ka iegūsiet pareizo temperatūru.
  • Pareiza dozēšana: izmantojiet 6 – 8 g uz 150 ml ūdens. Ja vēlaties stiprāku kafiju, labāk izmantot tumša grauzdējuma kafiju, nevis iebērt par vienu karoti vairāk.
  • Tīras iekārtas: regulāri atkaļķojiet savu kafijas aparātu. Ja ir iespējams, pārbaudiet arī temperatūru.
  • Uzglabāt tumšā vietā: maltā kafija ir ļoti jutīga, patīkamais aromāts ļoti ātri izgaros, ja jūs atstāsiet iepakojumu atvērtā veidā. Tādēļ uzglabājiet kafiju tās oriģinālajā iepakojumā un ievietojiet to gaisu un gaismu necaurlaidīgā traukā. Pēc iepakojuma atvēršanas maltu kafiju ieteicams izlietot 10 – 14 dienu laikā, savukārt kafijas pupiņas – 30 dienu laikā.